Háztartási bolt : Tisztítószer, takarító eszköz, mosószer, öblítő, festék, festő eszköz

Bejelentkezés

Regisztráció


Mi van a kosárban?

A kosár üres

Kérdése lenne? Hívjon minket!

06-1-209-6044

Keres egy terméket?

Rólunk

Geza

Móczár Géza vagyok az M-Katka Kft cégvezetője. Már több, mint 30 éve a kereskedelemben dolgozom. A XI. kerületben is „régi motorosnak” számítok. A Villányi úton kezdtük feleségemmel, családi vállalkozásként az 5 évig működő Paletta festékboltban. Innen költöztünk ebbe a nagyobb helyiségbe, a Bercsényi utcába 1993-ban, ahol megnyitottuk a KATKA Háztartási Áruk Házát azzal a céllal, hogy egy igazi, hagyományos háztartási boltot hozzunk létre, ahol mindent lehet kapni, ami a háztartásban kell, a mosószertől kezdve a festékekig.

Gyakran mondták vásárlóink: amit nálunk nem találnak az nincs is. Az utóbbi években sok környezetbarát tisztítószert is forgalmazunk.Talán ennek is köszönhető, hogy 2008-ban a kerület kiváló vállalkozója lettem. Kialakult egy jó kis családias üzlet, ahová szívesen bejárnak az emberek akár csak beszélgetni is. Sok gyerek szinte a szemünk előtt nőtt fel és most már a saját háztartását tölti fel nálunk.Lakásfelújításnál szívesen adunk tanácsokat az anyagszükséglet meghatározásához is.

 

Intézményeknek is rendszeresen szállítunk. Nagy kiszerelésű tisztítószereket, papírárukat is forgalmazunk. Iskolák, óvodák, a közeli kollégiumok beszerzői is visszatérő vásárlóink. Kívánságra eddig is hazaszállítottuk a telefonon megrendelt vagy az üzletben összeválogatott árukat. Ez adta az ötletet, hogy az interneten folytassuk azt, amit eddig is csináltunk: létrehoztuk a háztartási- bolt.hu oldalt, ami egy háztartási webáruház, ahol mindent megtalálnak, amire egy háztartásban szükség van. Nincs többé cipekedés! Bízza ránk a dolgok nehezét!

Keressen minket bizalommal!

jutka Kata  
bolt1 bolt2 Bejarat